Dayatmaya boyun eğmem diyerek istifa etti

Dayatmaya boyun eğmem diyerek istifa etti Dayatmaya boyun eğmem diyerek istifa etti
A- A+
Reklam

AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural, aday belirleme sürecinde dayatma yapıldığını iddia ederek Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte istifa etti.

Özellikle İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olarak yazılacak isim noktasında AK Parti İl Başkanı Suat Güner ile fikir ayrılığı yaşadığı iddia edilen Ural’ın istifası ile ilgili yaptığı açıklamada da “Dörtdivan'ın gerçeklerinden uzak, kişileri liyakatine göre değil, menfaat ilişkilerine göre, sözde vefa gösterisi adı altında aday belirlemek isteyen AK Parti içerisinde kanserli bir hücre olan, teşkilat içerisinde fitne çıkaran, bütün derdi siyaseti ticaret yapmak olan AK Partililer aday yapılmak istenmektedir” ifadeleri dikkat çekti.

Hasan Ural istifası ile ilgili yaptığı açıklamada; 

“AK Parti'de birlikte yürümekten onur duyduğum değerli yol arkadaşlarım, saygıdeğer Dortdivanlı hemşehrilerim!

2019 yılından itibaren beş yıl boyunca büyük bir şevkle bugüne kadar yürüttüğüm AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibariyle istifa ediyorum.

Görevim boyunca Dörtdivan'a hizmet etmeye, Dörtdivan'da birlik ve beraberliği sağlamaya çabaladım. Hiç bir şahsi menfaat peşinde koşmadım, hiç bir kirli pazarlığın içinde olmadım.

Hiç bir zaman görev istemedim. Benim hizmet anlayışım, hizmet istenmez verilir. Ama ne yazık ki yanımızda yürüyen arkadaşlarımız, AK Parti teşkilatına faydası olmadığı gibi büyük bir yük. Ne yazık ki ikili ilişkiler her şeyin önüne geçiyor.

Dörtdivan'ın gerçeklerinden uzak, kişileri liyakatine göre değil, menfaat ilişkilerine göre, sözde vefa gösterisi adı altında aday belirlemek isteyen AK Parti içerisinde kanserli bir hücre olan, teşkilat içerisinde fitne çıkaran, bütün derdi siyaseti ticaret yapmak olan AK Partililer aday yapılmak istenmektedir.

Böyle bir dayatmaya asla boyun eğmedim. Çünkü ben siyaseti bir geçim aracı olarak değil hizmet aracı olarak gördüm. Hizmet adam gibi adamlarla, ilkeli, omurgalı kişilerle birlikte yapılır. İçi başka, dışı başka menfaat düşkünü şahıslarla yapılacak bir siyasetin sonu hüsran olmaya mahkumdur.

Bütün bu saydığım sebeplerden dolayı AK Parti'de ilçe başkanı olarak görev yapmamın imkanı kalmadığı için AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanlığı ve yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber aldığım karar sonucu görevimizden istifa ediyoruz. Görev sürem boyunca destek olan değerli teşkilat mensuplarımıza ve partililerimize saygı ile duyurur 

En içten teşekkürlerimi sunuyorum. Allah'a emanet olun” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler